Velkommen til Båttreffet

1. - 3. juli 2022!

Vi har gleden av å ønske Velkommen til Båttreffet 2022 på Kjerknesvågen!

Etter tre år uten båttreff er vi klare som aldri før til å ta imot våre gjester til sommerens høydepunkt på "Kaia"!

Vi kan love et tradisjonelt treff med mye god mat, underholdning og aktiviteter for små og store. Praktisk informasjon for alle gjestene angående lørdagens konsert, og mer informasjon kommer etterhvert, så følg med på denne siden og på Facebook fremover.

Program for hele helga i nedlastbar pdf-versjon finner du HER.

Under årets Båttreff kommer Sie Gubba, og Sjuende far i huset!

Forhåndssalg av billetter til lørdag kveld: sikre deg billett til årets Båttreff-konsert her:

Billettbestilling

 

Vi har flere betalingsterminaler på området, og du kan også kjøpe mat og drikke via VIPPS!

Her vil også årets program komme sån snart det er klart.

Vi har beredskap døgnet rundt med vakthold samt førstehjelp (Inderøy Røde Kors Hjelpekorps) og det vil være dykkere tilstede hele helga. Vi henstiller alle besøkende til å tenke sikkerhet under besøket, og at fremkommelighet til området er sikret ved parkering.

TIL VÅRE BÅTGJESTER:

Pris for å ligge i gjestehavna er kr. 250 pr døgn inkl. strøm. Dusj: Kr. 20. Betal gjerne for oppholdet med VIPPS til nr. 100850. Skal du ha besøkende om bord i båten etter kl. 19.00 lørdag kveld, må disse kjøpe inngangsbillett. Det blir ikke anledning for flere enn 1-2 personer (båtens eier(e)) å oppholde seg i båten uten inngangsbillett til konserten. (Unntatt barn/ungdom under 16 år, som ikke har adgang uansett).

Båtens eiere vil få egne billettbånd, som viser at de kan oppholde seg i båten under konserten uten å betale ekstra. Om dere vil ha full konsertopplevelse på kaiområdet, må dere kjøpe inngangsbillett ved inngangen, eller når våre billettører kommer rundt til båtene. Vi ber om forståelse for dette, og at reglene må overholdes. Husk at billett også kan kjøpes på forhånd.

 

Velkommen til alle – sjøulker og landkrabber!

(Med forbehold om endringer - siden oppdateres fortløpende.)

For deg som besøker oss første gang, kan vi fortelle deg at du finner oss her:

Lørdag kveld: Sie Gubba og Sjuende Far i huset!

(Betalt inngang.)

SIE GUBBA:

Sie Gubba var ute med en ny singel i april: "Venter på mer øl" Her har du en kvalitetssterk trønderrock låt. I tillegg til allsang rykker det godt i dansefoten her. Om festen ikke er god nok fra før, vil denne låta sørge for å få opp stemningen!

Sie Gubba har over 60 millioner streams, og er utvilsomt et av landets største og mest-turnerende band

SJUENDE FAR I HUSET:

Et bygderockeband fra Verdal i Nord-Trøndelag.

De har spilt sammen siden 2001, men grunnstammen i bandet har jobbet med musikk sammen siden tidlige barneår. De har spilt flere hundre konserter over hele landet siden starten, og har bygd seg opp en lojal tilhengerskare over store deler av landet.

Thumbnail

Bakeriet er åpent!

Det gamle, ærverdige bakeriet på "Våjen" er åpent i helga, og her kan du få kjøpt tekake, wienerbrød og kanelsnurrer! Du finner bakeriet like ovenfor butikken.

 

Thumbnail

Sjørøverne kommer!

De er stadig på jakt etter nye skatter, og sjørøverne har hørt rykter om at det finnes flere skattkister i fjæresteinene hos oss!

Finner de skatten i år, tro? Kanskje trenger de litt hjelp i år også?

Thumbnail

Elias-båten

Redningsskøyta Elias er tittelfiguren i flere norske barnebøker, animasjonsfilmer og andre underholdningsprodukter for barn. Historiene handler om ei snill redningsskøyte, ulike båter og andre figurer et sted på norskekysten. Kom og prøv en tur med Elias!

Thumbnail

Koret på Våja

Vårt lokale blandakor, som har et allsidig repertoar!

De kan dukke opp hvor som helst og når som helst i løpet av helga!

Thumbnail

Havets delikatesser

De som har smakt på godsakene våre vender alltid tilbake!

Vi byr på fiskesuppe, bacalao, vår berømte fishburger, reker, blåskjell, sildetallerken og mye mer!

Thumbnail

Båtplass og havnefogder

Vi rydder havna og tilbyr plass så langt det er mulig! Om du ankrer opp utenfor og ligger på svai, vil våre havnefogder tilby skyss til og fra kaiområdet!

Thumbnail

Jekta Pauline

Vår stolte dame er på plass som vanlig! Vil bli å se, og kanskje ta deg med på tur i finværet!

Thumbnail

Musikk og underholdning

Båttreffet er et fast møtested for folk i alle aldre, og gjennom helga gir vi innslag i musikalsk form som gir en flott ramme for de besøkende. Akkurat passe avslappet - masse god mat - trivelig lag, og kanskje en svingom på lørdag kveld! Vi åpner kl 1800 på fredag, og holder det gående så lenge vi har mat og drikke - langt ut på søndag! Programmet finner du som en egen post på denne siden.