Vi har gleden av å ønske Velkommen til Båttreffet 2024 på Kjerknesvågen!

Årets båttreffplakat er designet av Sofie Thestesen:

Vi gleder oss stort til å ta imot våre gjester til sommerens høydepunkt på "Kaia"!

Nytt av året er at Båttreffet bytter helg, og kommer en måned tidligere enn før, helga 7. juni - 9. juni.

En av hovedårsakene til dette er den økende mengden av arrangementer som finner sted i juli måned. Ved å flytte Båttreffet til helga 7. - 9. juni, ønsker vi å sikre at så mange som mulig har anledning til å delta og at vi blir en prioritert destinasjon for våre gjester. Vi tror også at en tidligere dato kan gi oss en bedre mulighet til å bli det foretrukne valget for båtfolket og andre tilreisende gjester!

Vi kan love et tradisjonelt treff med mye god mat, underholdning og aktiviteter for små og store. Praktisk informasjon for alle gjestene angående lørdagens konsert, og mer informasjon kommer etterhvert, så følg med på denne siden og på Facebook fremover.

Program for hele helga finner du her: Program 2024

 

På lørdagskvelden knaller vi til med Harlekin, Halva Priset og Stjørna Heimbrentslag fra scenen!

Vi setter opp busser etter festen med endestasjon Levanger og Steinkjer- husk å bestill plass samtidig som du kjøper inngangsbillett på linken under!

Forhåndssalg av billetter til lørdag kveld: sikre deg billett til årets Båttreff-konsert her:

Billettbestilling

Nederst på denne siden finner du mye nyttig informasjon for helga. Først litt om hva vi har å by på:

Fredag kveld: Pubkveld med "Våja Boy Band"

 

Musikk av grendas egne lokale krefter! Erling Skjemstad, Håvard Buvarp og Bjørn Fossum.

Serveringsstedene åpner.

 

Lørdag kveld: Harlekin, Halva Priset og Stjørna Heimbrentslag!

(Betalt inngang.)

 

HARLEKIN:

Harlekin er et aktivt countryrock-band, som kommer fra Malvik/Stjørdalsområdet i Trøndelag.
Harlekin har sine røtter fra bygda og presenterer tøff country med norske tekster. Bandet har vært aktive på live-fronten de siste årene på diverse countryfestivaler og danselokaler rundt omkring i landet, og satser nå for fullt med utgivelser av nye låter.
Juni 2022 slapp de sitt andre album "Bøgdafest". Albumet har 12 gode Harlekinlåter.
Et dedikert band som bruker mye tid i øvingslokale/studio og på skriving av nye låter. Med over 30 jobber i året er de mye på veien og trives best på scenen foran et feststemt publikum.

 

 

HALVA PRISET:

Halva Priset er et norsk partyband startet av Petter Bjørklund Kristiansen, bedre kjent under artistnavnet Katastrofe. Bandets øvrige medlemmer er Emil Haglund, Hans Marius Indahl, Lars Støvland og Andreas Nordange.Bandet fikk sitt store gjennombrudd i 2021 med låten «Den Fineste Chevy'n», med Maria Mena som gjestevokalist. På Spotify ble låten årets største norske sommerhit i 2021, den endte på førsteplass på VG-lista. Vi ønsker dem velkommen til å entre scenen på Båttreffet i år!

 

STJØRNA HEIMBRENTSLAG:

Består av Vegard Vatn, Brage J. Aune og Oliver M Sørholt.

De har gjort seg godt bemerket i festmusikk-Norge de siste åra. På lørdagen skal de også få stemninga til himmels på Kjerknesvågen!

 

 

 

Thumbnail

Jekta Pauline

Åpen båt - Havnas stolteste dame!

Jekta eies av Egge Museum, og drives av Fjord- og jektnemnda. Den består av representanter fra lagene: Innherred kystlag, Kjerknesvågen kai og båtforening, Paulines venner og Inderøy museums- og historielag.

 

 

Thumbnail

Rib på fjorden!

Er du glad i litt fart og spenning?På Båttreffet får vi nemlig besøk av Havbris fra Frosta som tar turen med RIB-båten sin. De er på båttreffet både lørdag og søndag! Dette blir saker. De tar vipps og prisen er 300kr per person.

 

Thumbnail

Fjordturer med MK Jati

For den som vil ta en litt roligere tur på fjorden - og kanskje fiske litt, vil MK Jati gå hele helga.

 

 

Thumbnail

Bakeriet er åpent!

Det gamle, ærverdige bakeriet på "Våjen" er åpent i helga, og her kan du få kjøpt tekake, wienerbrød og kanelsnurrer! Du finner bakeriet like ovenfor butikken.

 

Thumbnail

Sjørøverne kommer!

De er stadig på jakt etter nye skatter, og sjørøverne har hørt rykter om at det finnes flere skattkister i fjæresteinene hos oss!

Finner de skatten i år, tro? Kanskje trenger de litt hjelp i år også?

Thumbnail

Elias-båten

Redningsskøyta Elias er tittelfiguren i flere norske barnebøker, animasjonsfilmer og andre underholdningsprodukter for barn. Historiene handler om ei snill redningsskøyte, ulike båter og andre figurer et sted på norskekysten. Kom og prøv en tur med Elias!

Thumbnail

Koret på Våja

Vårt lokale blandakor, som har et allsidig repertoar!

De kan dukke opp hvor som helst og når som helst i løpet av helga!

Thumbnail

Havets delikatesser

De som har smakt på godsakene våre vender alltid tilbake!

Vi byr på fiskesuppe, bacalao, vår berømte fishburger, reker, blåskjell, sildetallerken og mye mer!

Thumbnail

Båtplass og havnefogder

Vi rydder havna og tilbyr plass så langt det er mulig! Om du ankrer opp utenfor og ligger på svai, vil våre havnefogder tilby skyss til og fra kaiområdet!

Thumbnail

Musikk og underholdning

Båttreffet er et fast møtested for folk i alle aldre, og gjennom helga gir vi innslag i musikalsk form som gir en flott ramme for de besøkende. Akkurat passe avslappet - masse god mat - trivelig lag, og kanskje en svingom på lørdag kveld! Vi åpner kl 1800 på fredag, og holder det gående så lenge vi har mat og drikke - langt ut på søndag! Programmet finner du som en egen post på denne siden.

 Praktisk informasjon: 

Vi har flere betalingsterminaler på området, og du kan også kjøpe mat og drikke via VIPPS! Vi har beredskap døgnet rundt med vakthold samt førstehjelp (Inderøy Røde Kors Hjelpekorps) og det vil være dykkere tilstede hele helga. Vi henstiller alle besøkende til å tenke sikkerhet under besøket, og at fremkommelighet til området er sikret ved parkering.

TIL VÅRE BÅTGJESTER: Pris for å ligge i gjestehavna er kr. 250 pr døgn inkl. strøm. Dusj: Kr. 20. Betal gjerne for oppholdet med VIPPS til nr. 100850. Skal du ha besøkende om bord i båten etter kl. 19.00 lørdag kveld, må disse kjøpe inngangsbillett. Det blir ikke anledning for flere enn 1-2 personer (båtens eier(e)) å oppholde seg i båten uten inngangsbillett til konserten. (Unntatt barn/ungdom under 16 år, som ikke har adgang uansett). Båtens eiere vil få egne billettbånd, som viser at de kan oppholde seg i båten under konserten uten å betale ekstra. Om dere vil ha full konsertopplevelse på kaiområdet, må dere kjøpe inngangsbillett ved inngangen, eller når våre billettører kommer rundt til båtene. Vi ber om forståelse for dette, og at reglene må overholdes. Husk at billett også kan kjøpes på forhånd.

Velkommen til alle – sjøulker og landkrabber! (Med forbehold om endringer - siden oppdateres fortløpende.) For deg som besøker oss første gang, kan vi fortelle deg at du finner oss her: