Båttreffet

 

Båttreffet er den store begivenheten hvert år! Tidligere har arrangementet gått av stabelen den første helga i juli: Merk at i 2024 er datoen 7. - 9. juni

Her kan du se en film med noen øyeblikk fra Båttreffet 2019!

 

Dette er årets "store begivenhet" på Kjerknesvågen. Besøkstallet har vært stabilt fordelt på 3-4000 personer i løpet av helga! Her er ca 250 personer i alderen 10-90 i sving for å gjøre treffet til det beste, været er stort sett på vår side og publikum strømmer til. Båttreffet er et samarbeidsarrangement mellom Båtforeninga og Nordøy hornmusikklag.

I alle kriker og kroker av kaiområdet er det aktiviteter og utsalgssteder; Kailoftet restaurant serverer bacalao og fiskesuppe, i Jalistu selges bl.a. lapskaus, og kaikiosken byr på nystekte vafler, is, brus m.m. Vi har rekesalg, sjømat på grill, sildetallerken, fishburgersalg og mye, mye mer.

På sjøen foregår fjordturer og ulike aktiviteter. Vi har besøk av Redningsselskapet med Redningsskøyta UNI og Elias. Vi har i flere år hatt besøk av Kystvakta store deler av helga, og vi ønsker dem hjertelig velkommen hvert år. Vi har fokus på sjøvett, og har derfor hatt god hjelp av Kystvakta og politiet med opplegget "Klar for sjøen", med promillesjekk av båtførere.

For barna tilbyr vi utleie av kanoer og bygging av lekebåter, for å nevne noe. I tillegg er det underholdning fra scenen for både barn og voksne, så en dag på båttreff går veldig fort!

Fredag kveld er pubkveld med lokale aktører, lørdag kveld har vi storfest med norgeskjente musikere!

Mange gjestebåter besøker oss denne helga, og vi har en egen havnefogdstyrke som tar imot og hjelper til så alle båtene kommer seg trygt til havn. Alle medlemmer som har båtplasser låner disse ut denne helga, slik at gjestene blir best mulig ivaretatt.

Mer info vil legges ut her - merk at noe praktisk info kan bli endret: Båttreffet 2024


Inngang

Jektbasen

Sjømat

Fjordrafting

Redningsøvelse